A fűthető síkesztyű sportoláskor is jól jön

Fűthető síkesztyű

Fűthető síkesztyű

Megvan a kecsegtető úti cél, hotel lefoglalva, lécek a csomagtartóban? Nos, egy téli kiruccanás nemcsak ennyiből áll. Mindamellett, hogy az immunrendszert folyamatosan óvni kell, a test külső részére is oda kell figyelni. Egy átlagos kesztyűvel pedig a kézfej nem lesz megfelelő módon oltalmazva.

A fűthető síkesztyű teljes körű védelmet biztosít a bőrnek, sőt, mélyrehatóan védi az ízületeket is. Ez az okos kis eszköz a www.futhetoruha.hu weboldalról szerezhető be, a kiszállítására pedig nem kell sokat várni, hiszen pár nap múlva már csenget is a futárcég munkatársa.

A kellemes hő eloszlik az egész kézfejen, de főleg az ujjakat védi. Anyaga strapabíró, így alkalmazható egyszerű sétáknál, de sporttevékenységek során is.

A csuklón elhelyezkedő gombocskával lehetőség van a ki- és bekapcsolásra, sőt, a hőszabályozásra is. A fűthető síkesztyű egyfajta reflexterápia is, hiszen a kézfejen rengeteg idegvégződés fedezhető fel, amelyeknek a stimulálásával jótékony hatás érhető el. A termék a motorosok hasznára is válhat.

You may also like...