Az üvegfólia rendes felhelyezése

Üvegfólia telefonra

Napjainkban a legtöbb új készüléket Gorilla Glass kijelzővel látják el, viszont az edzett üveg sem bír ki minden megpróbáltatást, így érdemes védeni. Ennek érdekében pedig, az üvegfólia használata mellett kell dönteni. A fólia felhelyezése precíz munkát igényel, ha nem megfelelően van felhelyezve, akkor a védelem kárba vész, illetve a kinézeten is ronthat a helytelen pozíció.

A művelet önmagában nem bonyolult, de követel némi odafigyelést. Néhány trükköt is be lehet vetni, a könnyítés érdekében, amivel megelőzhető a bosszúság. Általában ezek a képernyővédők papírcsomagolásban kaphatóak, amelyek mellett egy mikroszálas törlőkendőt is tartalmaznak.

Ez a két dolog elvileg elég is lenne a munkához, viszont akinek remeg a keze, az egy kis cellux ragasztónak is hasznát veheti. A felhelyezéskor a legtisztább helyen és fényben kell lenni, ahol a legkisebb porszemet is észre lehet venni. Az üvegfólia tehát tiszta képernyőre mehet, így garantált a védelme. Az üvegfóliáról le kell venni a bevonatokat, majd ráhelyezni a telefonra.

You may also like...