Barackos fémcímke pálinkás üvegre

Fémcímke pálinkára

Fémcímke pálinkára

Hazánkban a házi készítésű gyümölcspálinkának nagy múltja van és az egyes típusokat nemcsak a magyarok, hanem szerte a világon előszeretettel fogyasztják. Ha Ön is pálinkafőzéssel foglalkozik, akár értékesítés céljából, akár saját fogyasztásra a családnak, barátoknak, akkor bizonyára érdekelni fogja a Marazplast webáruház kínálatában szereplő fémcímke.

20 darabot 2391 Forintért vásárolható meg, ami a szaküzletek áraihoz képest igen kedvező. Jelenleg csak a Magyar Barack felirattal és egy barack dombornyomásos képével ellátott fémcímke képezi a választék részét, azonban a szezonban más verziók is szoktak lenni, így érdemes ide ellátogatni.

A címke nagyon ízléses és színvonalas, így nemcsak otthoni felhasználásra megfelelő, hanem bátran dönthet mellette akkor is, ha eladásra szánja az értékes nedűt és egy szép kiegészítőt keres hozzá. Ugyanitt üveget és dugót is találhat nagyon jó áron, úgyhogy mindenképpen érdemes néhány percet ráfordítani a kínálat átböngészésére, mert a fémcímke mellett, még számos hasznos, érdekes holmit beszerezhet innen.

You may also like...