Hasznos információk az építési CSOK témakörében

Építési CSOK

Építési CSOK

Minden kedvezmény és támogatás igénylése esetén vannak bizonyos feltételek, amelyeknek eleget kell tenni, illetve meg kell felelni. Példának okáért, fellépnek bizonyos szabályozások a meglévő és későbbiekben vállalt gyerekek számát illetően, az építési CSOK támogatások igénylése esetén.

A gyerekek számának növekedésével arányosan növekednie kell a lakás vagy családi ház hasznos alapterületének is. Hasznos alapterületnek számítanak a lakás 1,90 centiméternél magasabb fűthető helyiségei. Kivételt képez a garázs, a pince, az erkély és a terasz.

Egy nagyon jó hír, hogy a lakás energetikai besorolása, a szabályzat újítása következtében, lekerült a határozó feltételek közül. Ennek köszönhetően bővült a lehetőségek listája. A feltételek betartásával és az igényelt építési CSOK támogatással egy új összkomfortos lakás építése kivitelezhető, amely kellemes, hangulatos és otthonos, egy régi lakással ellentétben.

Hely szempontjából is előnyösebb az új lakás, hiszen nagyobb alapterülettel rendelkezik, ennek köszönhetően kényelmesen lehet benne mozogni. Mindez megvalósítható az építési CSOK révén.

You may also like...