Beszélő játékok a kicsik örömére

Beszélő játékok

Beszélő játékok

Valamilyen különleges és hasznos ajándékkal szeretné meglepni gyermekét, de nem tudja mit válasszon? Ebben az esetben látogasson el a jatek-webaruhaz.hu oldalra, ahol beszélő játékok színes választéka várja Önt vásárlásra készen.

Ráadásul tévedés volna azt hinni, hogy az online polcok között csak babás játékokat talál, ugyanis a webáruház a már cseperedő korosztályra is gondol, így könnyen találhat játékokat 3-4-5-6 vagy akár az idősebb korosztály számára is.

Rendkívüli népszerűnek számít a hároméves kortól ajánlott Dance Fever Táncszőnyeg, ami a TV-re köthető és segítségével akár valódi táncos válhat a gyerkőcökből.A beszélő játékok közül, talán ez a lányok egyik legkedveltebb szerkezete, ugyanis a játék tökéletes MP3 minőségben játssza le a híres előadók beépített dalait.

Nyolc különböző számra lehet táncolni, ez idő alatt pedig nyolc irányba lehet lépkedni. A beszélő játékok pedig nemcsak szórakoztató mivoltuk miatt előnyösek, hanem azért is mert egyértelműen növelik a gyermekek kreativitását és egyéb kognitív készségeiket.

You may also like...