Divatos kerékpáros sapkák

Kerékpáros sapkák

Kerékpáros sapkák

Az zöld közlekedés jövője a szerteágazó bicikli utak létrehozása, hiszen ennek a közlekedési formának több haszna lenne, mint az többi más zöld közlekedési kísérelteknek az összessége. Milyen jó is lenne, ha a színes kerékpáros sapkák sokasága tolakodna az utakon és nem az autók által létrehozott dugóban kéne cammogjon a közlekedés reggelente.

A közlekedési dugók felszámolása, bárhogy is szeretnék, lehetetlen vállalkozás, mert a városok utcáit jó pár száz évvel ezelőtt nem erre a közlekedési ritmusra tervezték és ezen módosítani most már nagyon nehéz.

De a bicikli utak számára nincs szükség széles, többsávos utakra, ezek a közlekedési eszközök teljesen igénytelenek. Nem is lehetne ideálisabb megoldást találni a zsúfolt város közlekedési dugóknak a felszámolására. Kerékpározni pedig majdnem mindenki tud, aki pedig nem óhajt biciklire ülni, annak megmarad a busz vagy a metró. A kerékpáros sapkák új divatja még csak az elején jár, talán mire a főszezon megérkezik, Magyarország nagyvárosaiban is szükség lehet rá.

You may also like...