Egyedi designt nyújtó platódoboz

Egyedi platódoboz

Mielőtt bármerre is elindulnánk, nem árt elhatározni, hogy szeretnénk-e teljes biztonságban tudni a szállítandó csomagokat?! Amennyiben igen, akkor nézzünk kicsit körül az interneten, hogy mi a legjobb megoldás egy nyitott rakterű terepjáró esetében. Nagy eséllyel a platódoboz kerül ajánlásra, ami lehetőséget nyújt a csomagtér kibővítésére.

Ez a termék nem csak egyszerűen védelmet nyújt a környezeti hatások ellen és lefedi a felületet, hanem kimagaslik bizonyos szinten, ezért a nagyobb tárgyak szállítását is lehetővé teszi. A platódoboz igen ellenálló a külső hatásokkal szemben, és nyitható ablakkal is rendelkezik a szellőztetés érdekében. A belső automatikus világítás ugyanakkor garantálja a jó láthatóságot az éjszaki órákban is.

A gyártók gondoskodtak az illesztési felületnél a megfelelő vízzáróságról, így a nedvesség még a nagyobb esőzések során sem fog behatolni a raktérbe. A platódoboz minden típusú járműre egyedi designnal kapható az alpex4x4.hu oldalon. Turbózzuk fel mi is egy ilyen kiegészítővel a járművünket, és élvezzük ki az előnyeit!

You may also like...