Sikert érhetnek el a májtisztító ételek

Májtisztító ételek

Leegyszerűsítve, tulajdonképpen a tisztítókúra a máj méregtelenítését jelenti. Ez megtörténhet egy gyors, drasztikus kúra által, de májtisztító ételek folyamatos fogyasztásával is. Rendkívül fontos a máj méregtelenítése ahhoz, hogy ez a szervünk hibátlanul működjön. Ugyanis a máj irányítja a vértermelést, megszűri a vért az ártalmas méreganyagoktól, felfrissíti, majd pedig könnyedén felhasználhatóvá teszi a belső szervek által felszívott tápanyagokat. Ezeken kívül, a máj vitaminokat, vasat és glükózt is tárol. Ez az emberi szervezet egyik leginkább lényeges része.

Az alapvető testfunkciókban vesz részt, az emésztésben, az anyagcsere folyamatokban, az immunitásban és a szervezetnek szükséges tápanyagok elraktározásában. De lássuk, hogy melyek a leghatékonyabb májtisztító ételek! Először is, a lista élén áll a fokhagyma, ezután következik a grapefruit, a cékla, a citrom, az avokádó, a kurkuma, az alma, a brokkoli, valamint a zöld tea. De a dió is kiváló májregeneráló hatással rendelkezik.

Amennyiben szeretne megbizonyosodni a mája állapotáról, akkor tanácsos egy biorezonanciás állapotfelmérő vizsgálatot elvégeztetnie. Erre a vizsgálatra kérhet időpontot, hogyha belép az egeszsegkapu.hu weboldalra, ahol megtalálja az elérhetőségeket. Viszont számtalan más betegség is jelentkezhet, mint amilyen az asztma. Ezt az idült légzőszervi megbetegedést általában gyógyszerekkel kezelik a szakorvosok. Tudta Ön, hogy az asztma kezelése gyógynövényekkel szintén lehet sikeres? Pedig igen, hiszen vannak nagyon hatékony asztma elleni gyógynövények.

Ezek a növények természetes hörgőtágító anyagokkal rendelkeznek. A csalán, ánizs, édeskömény, édesgyökér, ginkgo biloba, magyarul a páfrányfenyő, a C- és a B6-vitamin sorolható az asztma elleni gyógynövények közé. A válogatott növények, mint a káposzta, hagyma, paradicsom, padlizsán, grapefruit, oregáno, narancs, zsálya tartalmazza az összes asztma elleni vegyületet. Tehát nyugodtan kijelenthető, hogy az asztma kezelése gyógynövényekkel is megvalósulhat.

You may also like...