Milyen haszna lehet a minősített fogyasztóbarát lakáshitellel?

Minősített fogyasztóbarát lakáshitel

Ki ne szeretne egy olyan bankban kölcsönt felvenni, ahol valódi az ügyfelek utáni érdeklődés? Ma már ez is lehetséges. A minősített fogyasztóbarát lakáshitel egy olyan alternatíva, ami biztosítja, hogy az Ön érdekeit vegyék figyelembe, és ne kelljen az apró betűs részekkel járó kellemetlenségeket elszenvednie.

Főbb jellemzője ennek a megoldásnak, hogy csakis egyenletes havi törlesztésről beszélünk, ezért semmiképp nem kell attól tartania, hogy nem tudja idejében rendezni a számláit, vagy pedig mindenféle felkészültség nélkül sokkal többet kiadnia a hitelre, mint az előtte lévő hónapban.

Ugyanakkor, valószínűleg sokak számára az is pozitív hangzással jár, hogy egy minősített fogyasztóbarát lakáshitel során a bank haszna, vagyis maga a kamatfelár nem haladhatja meg 3,5%-ot. Ez is egyfajta biztosítékot jelent arra nézve, hogy valóban az ügyfél igénye és szüksége maradjon meg az első helyen, és semmiféle váratlan fordulattal ne kelljen szembenéznie. Döntsön okosan, a kellő figyelmesség csak hasznára lehet.

You may also like...