Ennyibe kerül a privát fogorvosi ellátás

Privát fogorvosi ellátás

Privát fogorvosi ellátás

Ha már régen volt fogorvosnál, akkor elképzelhető, hogy nincsen tisztában a mai árakkal. Persze ebből a szempontból nem könnyű általánosítani, hiszen minden egyes rendelőnek más az árszívonala. A budapesti Clinidentnél egy vizsgálat ára 5000 Ft, tehát ezzel kell kalkulálnia. A röntgenért 3200 Forintot kell fizetnie, a panorámaröntgen pedig 5900 Forintba kerül. Mivel a lyukas fog a leggyakoribb probléma, ezért a fogtömés árának is érdemes utána nézni. Egy fogszínű, esztétikus tömés min. 14900 Forintba kerül. Természetesen, másféle anyagokkal (pl. arany, kompozit, stb.) is elvégeztethető a tömés. A fogeltávolítás 10000 forintnál kezdődik, és a fogsor javítás is ennyibe kerül. A fogfehérítés ára attól függ, hogy melyik módszert választja a kínálatból.

Alapjában véve 7500 forintot kell fizetnie foganként, ha az orvos végzi el a kezelést. Amennyiben egy otthoni szett segítségével próbálkozik a célja elérésével, akkor 49000 forintot kell a Clinidentnél hagynia. Természetesen, a fogpótlás és az implantáció díja is megtekinthető a honlapon. Lehetőség nyílik a mosolytervezésre is, amelynek költségei levonásra kerülnek az esztétikai kezelések díjából. Ha fogszabályzásra van szüksége, akkor is többféle kezelési opció közül választhat. Az árak tételesen fel vannak sorolva a honlapon, tehát érdemes ide ellátogatnia.

Szerencsére, többféle fizetési lehetőség közül választhat a Clinident esetében. Az időpontkérés sem ütközik akadályba, hiszen erre használhatja a telefon és az internet segítségét is. A készpénz és a bankkártya mellett, az egészségkártya elfogadására is lehetőség nyílik a rendelőben. A honlapon lévő térkép segítségével arról is szerezhet információkat, hogy pontosan hol található a Clinident. A 13. kerületi Tutaj utcában lévő rendelő a Cézár-házban van, a Dózsa György úti metrómegálló közelében.

Többféle lehetőség közül is választhat, ha tömegközlekedés segítségével szeretne ide eljutni. Ezzel kapcsolatosan a honlapon számos információt is találhat. Továbbá arról is tájékozódhat, mikor van lehetőség a Clinident rendelőjének felkeresésére.

You may also like...