Remek nedvszívó a sport törölköző

Sport törölköző

Sport törölköző

Minden sportembernek vannak olyan alapfelszerelések, amelyek egy kiadós edzés során nélkülözhetetlenek. A vizes kulacs és a sportcipő mellett, a minőségi sport törölköző is helyet kap egy igényes sportember hátizsákjában.

A legfőbb tulajdonsága ennek, a tetszetős design mellett, hogy remekül szívja a nedvességet. Viszont az is fontos, hogy a gyakori használat és mosás mellett, ugyanúgy megtartsa a kedvező tulajdonságait.

Ezért a gyártók olyan anyagból készítik ezeket a törölközőtípusokat, ami jól bírja a gyakori mosást, hőkezelést és nem kopik meg a színük egyhamar. Gondolhatná az ember, hogy nem is olyan fontos ezeknek a törölközőknek a rendszeres mosása, hiszen csak egy picit lettek nedvesek a használat során.

Ugyanakkor gondoljon csak bele, hogy az izzadság a táptalaja bizonyos baktériumoknak, amelyek kellemetlen szagot hagynak maguk után. Tehát, már egyetlen használat után is kellemetlen szagú lehet a sport törölköző. Ezt nem feltétlenül az edzés után közvetlenül lehet érezni, hanem akkor, amikor a sport törölköző pár napig szárítatlanul a táskában marad.

You may also like...