Férfigondok esetén irány az urológus!

Férfias bajok

A nőket talán mindig is jobban érdekelték az egészségügyi ismeretek, így talán nem számít meglepőnek, ha egy férfi kifejezetten tartózkodik az orvosi vizitektől.

A prosztata vizsgálat, hímvessző problémák és férfias bajok nem számítanak kellemes témának az erősebbik nem körében. Ha egy férfi hasonló tünetekkel szembesül, általában egy darabig hallgat róla, azonban ez egyáltalán nem helyénvaló. Minden egészségi panasz esetében az a leghelyesebb, ha minél hamarabb felkeres az illető egy orvost. A prosztata vizsgálat előzetes bejelentkezést igényel, és lényeges a partner lelki társként való jelenléte. Mivel a nemi panaszok többsége gyógyítható, így nincs ok aggodalomra.

A kevésbé súlyos prosztatagondok már gyógyszerrel is kezelhetők, azonban ha a férfi halogatja a szakember felkeresését, akkor komolyabb beavatkozásokkal kell számolnia. A kritikusabb férfigondok már katéter behelyezését vagy műtéti beavatkozást igényelnek. Herefájdalom, herecsavarodás, férfi klimax esetén azon nyomban ki kell kérni egy urológus véleményét.

You may also like...