Gurulós szerszámosláda zárható fiókokkal

Gurulós szerszámosláda

A műhelyek, raktárak, gyárak berendezését illetően teljesen másak a kritériumok, mint például egy iroda esetében. A gurulós szerszámosláda erős, tartós, strapabíró eszköz, ugyanakkor nagyon jól szolgál a szerszámok, kellékek rendszerezésénél, tárolásánál.

A Hazet, Erba vagy Protaurusz műhelykocsik kiválóak a különféle csavarok, csavarhúzók, harapófogók és más, szereléshez alkalmas tárgyak rendszerezett tárolására. A stabil és erős anyagú Erba márkájú gurulós szerszámosláda zárható fiókokkal rendelkezik, így biztos lehet abban, hogy az értékes szerszámaihoz csak annak lesz hozzáférése, akinek Ön megengedi. A kerekek lehetővé teszik a műhelykocsi biztonságos és könnyű elmozdítását, ami igen fontos szempont olyankor, amikor több tíz vagy száz kilót kell elmozdítani.

Ezek a kiváló gurulós szerszámosláda típusok megvásárolhatóak a raktarprofishop.hu webáruházból, most akár akciósan is. A termékekre 3 vagy tíz év garancia szól, szállításuk pedig ingyenes. Rendelje meg most az igényeinek megfelelő szerszámosládát!

You may also like...