Gyerekeknek is alkalmazható kineziológiai tapasz

Kineziológiai tapasz

Kineziológiai tapasz

A gyerkőcök általában rosszul viselik, ha különböző gyógyászati termékeket kell elfogyasztaniuk, vagy ha a sérüléseiket úgy kötözik be, hogy az akadályozza őket a mozgásban. A kineziológiai tapasz ilyen helyzetekben is a segítségünkre lehet, hiszen semmilyen káros hatása nincs, és nem korlátozza a felhőtlen játékot sem, így kicsiknél is alkalmazható.

A színes szalagok talán még tetszeni is fognak nekik, így nem fognak ellenkezni a kineziológiai tapasz használata ellen. Főleg, ha már az első alkalom után érzik a változást, akkor ők maguk fogják kérni, hogy továbbra is felragasszák nekik.

Ugyanakkor fontos, hogy megfelelően legyen felhelyezve, mert csak így fejti ki jótékony hatását, ezért első alkalommal mindenképpen egy terapeuta segítségét kell kérni. Ezen a kineziológiai tapasz felragasztásával egybekötött konzultáción Ön is megtanulhatja a helyes használatot, így a továbbiakban elláthatja a lurkó sérülésének alternatív kezelését. Jöjjön el a www.kineziologiai-tapasz.hu oldalra, és ismerje meg ezt a fantasztikus eszközt!

You may also like...