Gyorsan hat a kárpittisztító spray

Kárpittisztító spray

A szőnyeg, kárpit tisztítása egyike azoknak a feladatoknak, amiket a kocsi tulajdonos szeret halogatni. A porszívózás még belefér, a külső részt illető mosás pedig egyenesen kötelező.

A halogatás egyik fő oka, hogy a tulaj nem rendelkezik jó minőségű kárpittisztító spray termékkel, ezért a pár perces munka több tíz perccé alakul és még így sem tűnnek el a makacs foltok, amik persze elrontják a belső imázst. Az ember a kiborult innivalót, ételmaradékot azonnal felitatja, azonban ez még nem elég a folt eltüntetéséhez, és minél többet vár vele, annál jobban beivódik a kárpitba. Nyilván a jó kárpittisztító spray még több hét után is leszámol azzal a koszréteggel, ami addig szinte eltávolíthatatlannak bizonyul.

Ha megvan a kiváló kárpittisztító spray, akkor tanácsos lehet a tavaszi nagytakarítás tennivalói közé beütemezni ezt is, még ha semmi kedve sincs hozzá az autótulajdonosnak, ha már amúgy is alaposabb takarítás van betervezve. Egy csalódást nem okozó, gyorsan ható, az anyagra nézve nem káros kárpittisztító spray megvehető a www.atasauto.hu oldalon is.

You may also like...