Gyógytornász óradíjak Budapesten: milyen árakra számíthatnak a páciensek?

Ha valahol fáj, akkor nem igazán célszerű halogatni a szakember felkeresését. Ugyanis a fájó ízületek gyakran letapadnak, esetleg becsípődnek, amik később gyulladásokhoz vezetnek. Ha szeretnél felkeresni egy szakembert, de nem tudod, hogy mennyibe fog kerülni, akkor most érdemes velünk tartanod. Az aktuális árakról a Gyógytornászom weboldalán is tájékozódhatsz bővebben. Itt minden olyan információt meg fogsz találni, ami a gyógykezeléssekkel kapcsolatos. Például, hogy az Oktogonnál lévő új rendelőjükben 2 szuper gyógytornász vár, akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek.

A 45 perces gyógymasszázs kezelés most, ha a honlapon keresztül foglalsz időpontot, akkor csak 12.000 Forintba kerül. Az állapotfelmérés árából pedig 25 % kedvezményt kapsz minden új gyógytornásznál június 20-ig. Érdemes igyekezned, nehogy elfogyjanak az időpontok. A Gyógytornászom igen népszerű rendelőnek számít, hiszen számos mozgásszervi problémára ismerik a megoldást. A szakszerű kezelések mellett pedig, életmódbéli tanácsokkal is ellátják a pácienseket.

Miért foglalj a Gyógytornászomnál időpontot?

Azért, mert az itt dolgozó szakemberek fejenként 13 év tapasztalattal rendelkeznek. Továbbá, minden kezelésre garanciát biztosítanak. Ez azt jelenti, hogyha a problémádra nem a gyógytorna volt a megoldás és nem javult semmit sem a fájdalom, akkor nem kell fizetned. Az állapotfelmérés, ami körülbelül 1 órát vesz igénybe, rendkívül részletes. Mindent tartalmaz, ami a terapeutát hozzásegíti a pontos diagnózis felállításához. Természetesen a kezelések során egy orvos is jelen van, aki további vizsgálatokat igényelhet.

Idetartozik a laborvizsgálat, illetve a CT, az MR és a röntgen. Ezekkel a képalkotó vizsgálatokkal lehet látni a testben zajló elváltozásokat, gyulladásokat, extra összenövéseket, csontkopásokat és töréseket. Még azt is, ha egy csont a törést követően nem jól forrott össze és ebből adódóan valamilyen mozgásszervi probléma lépett fel. A gyógymasszázs kezelések mellett, a rendelőben időpontot foglalhatsz ortopéd szakorvoshoz is.

Mennyi időt vesz igénybe egy kezelés?

Ez páciensenként változó lehet. Van, akinél már néhány kezelés után óriási változás következik be, de van olyan is, akit hónapokon keresztül kell átmozgatni, hogy egyáltalán pozitív eredmény jelentkezzen. Egy masszázs vagy torna körülbelül 45 percet vesz igénybe, de ezt majd a szakorvos fogja eldönteni. Természetesen, ha többször is vissza szeretnél térni és szükséges is, akkor érdemes bérletet vásárolnod, ami lehet 5 vagy 10 alkalmas.

Mindegy, hogy milyen fájdalmad van, nem érdemes várnod, ugyanis idővel csak rosszabbodhat az ízület állapota és az elváltozás is komolyabb mértékű lehet. Például, ha a csípőből lábba sugárzó fájdalmad van, akkor az érintett végtagban kezeletlen állapot esetén, újabb panasz alakulhat ki idővel. Ilyen lehet például a csípő- vagy a térdízület kopása. Ekkor már a terhelés mértéke sem mindegy és az izmok is merevebbek lehetnek. Ha megvárod ezt az állapotot, akkor már műtétre is szükséged lehet a fájdalmak enyhítésére.

You may also like...