A tolókapu nyitó szett megkönnyíti a dolgunkat

Tolókapu nyitó szett

Egy magas, erős kerítés és a robosztus kapu óriási védelmet jelent az otthonunknak, de ugyanakkor nekünk is megnehezíti a ki- és bejutást. Ahányszor csak el akarunk menni valahová, vagy be szeretnénk állni az udvarra autóval, ki kell szállni a járgányból, kinyitni a zárat, kitárni vagy elhúzni a kaput, majd visszaülni, áthajtani a keletkezett nyíláson, néhány méterre megint megállni, kiszállni és bezárni a nyílászárót.

A tolókapu nyitó szett révén, ez mindössze csak két gombnyomásból is állhat, amit nem szükséges közvetlen a bejárat előtt vagy mögött megtenni. A távirányítót megnyomhatjuk néhány méterrel hamarabb is, így hazaérve egyből behajthatunk, majd a zárást azután is elintézhetjük, hogy beálltunk a garázsba vagy a ház elé.

Ezzel rengeteg időt lehet megspórolni és arról sem lehet megfeledkezni, hogy a hidegben, esőben, hóban való ácsorgástól is megóvhatjuk magunkat. Sőt, attól sem kell tartani, hogy összepiszkoljuk magunkat, mert a tolókapu nyitó szett beüzemelése után, már csak a távirányítóval kell kapcsolatba kerüljünk.

Nyugodtan útnak indulhatunk a kedvenc ruhánkban vagy egy elegáns kisestélyiben is, mert a tolókapu nyitó szett megóv a kosztól és az izzadástól. Ráadásul az elektromos kapunyitó szett nem csupán távirányítóval működtethető, hanem okostelefonnal is, így nem kell plusz egy tárgyat magával vigyen és még arra is vigyázni.

A telefonkészülék mindnyájunk zsebében vagy táskájában ott lapul egész nap, így az elektromos kapu kapunyitó szett üzemeltetése nem okoz kényelmetlenséget és egészen biztos, hogy a vezérlőt sem fogjuk valahol ottfelejteni vagy elhagyni.

Ez nagy könnyebbség akkor is, ha egy rangos eseményre nem akarunk nagy pakkal érkezni, de abban az esetben is, ha egy hosszú nyaralásról érünk haza és azt sem tudnánk már, hogy hol keressünk az apró távirányítót. A telefon mindig késznél van, így az elektromos kapunyitó szett pillanatok alatt működésre bírható és probléma nélkül behajthatunk a telkünkre. Tehát a kapu automatizálása mindenképpen jó befektetést jelent.

You may also like...