A markáns ízvilágú Portorico rum

Portorico rum

Az égetett szeszek kedvelői tudják, a kedvenc italuk markáns ízvilága nemcsak a hangulatot fokozza kitűnően, de közelebb is hozza egymáshoz a társaságot. Azok, akik a Portorico rum mellett teszik le a voksukat, egyúttal a trópusi életérzésre is szavaznak, azt pedig mindnyájan tudjuk, hogy ez a napsütést, a pörgős bulikat és a fergeteges jókedvet jelenti.

A hazánkban sokáig hiánycikknek számító rum mára már szerencsére egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és a beszerzése sem ördöngösség. A Diszkontital webáruházából bárki könnyedén megtalálhatja a neki tetsző, hordóban érlelt, minőségi alkoholos italt különféle ízesítésben és kiszerelésben.

A 40%-os alkoholtartalmú ital remek alapanyagul szolgálhat a különféle koktélok elkészítéséhez is, így a pikáns ízek kedvelői sem maradnak ki a jóból, hiszen a mangós, illetve erdeigyümölcsös zamatú rum megfűszerezi a finom italkeverékeket. A Portorico rum jutányos árának köszönhetően lehetővé teszi, hogy Ön is belekóstoljon a Karib-szigetvilág napsütötte, pörgős hangulatába.

You may also like...