Sokakban felmerül a kérdés: ásványvíz vagy víztisztító?

Ásványvíz vagy víztisztító

A kánikulában pótolni kell a folyadékveszteséget. Ezt nemcsak nyáron érdemes betartani, ugyanis a szervezetnek napi 2 l víz lenne az ideális bevitel. Szinte fel sem lehet sorolni az előnyeit, olyan sok van belőle. Csupán azt érdemes eldönteni, hogy ásványvíz vagy víztisztító alkalmazása által szeretné ezt a problémát megoldani.

Tény, hogy az ásványvízben számtalan szerves anyag található, amelyek a kellő mennyiségben nagyszerű hatást gyakorolnak az emberi testre. Azonban annak a túlzásba vitele kárt okozhat, mint az érfalakra való leülepedés vagy a vesekő kialakulása. Ráadásul ezt palackozni szükséges, ezáltal temérdek mennyiségű hulladék keletkezik, ami sajnos szennyezi a környezetet.

Ami a pénztárcáját illeti, az ásványvíz vagy víztisztító kérdésében természetesen az utóbbi a kedvezőbb. A csapvíz mindig kéznél van, csak egyszerűen rászereli a megfelelő szűrőt és az egész családot ellátja vízzel. Továbbá, ez állandó jellegű, soha nem fogy ki, ezért nem kell elballagni a boltig, hogy vásároljon néhány palackkal.

You may also like...