Hogyan lehetséges a telefon előfizetés megtartása?

Telefon előfizetés megtartása

Telefon előfizetés megtartása

Ha a vezetékes telefonokról van szó, akkor az emberek általában ragaszkodnak a régi, bevált konstrukciókhoz. Éppen ezért a díjcsomagok tekintetében gyakran szóba kerül a telefon előfizetés megtartása. Szerencsére ennek semmilyen akadálya nincsen, hacsak esetleg éppen nem szűnik meg a szóban forgó akiós ajánlat.

Az Invitel természetesen ebben az esetben is megad minden segítséget, s igyekszik az ügyféllel együtt az előzőhöz nagyon hasonló díjcsomagot választani az új palettáról. Ha a kliens elégedett az új ajánlattal, akkor a szerződés lejárta után is lehetséges lesz a telefon előfizetés megtartása.

Az Invitel honlapján pontosan le van írva az, hogy mennyibe kerülnek a helyi, helyközi és a távolsági hívások, amiknek a segítségével az ügyfelek nyugodtan készíthetnek egy kalkulációt a saját telefonálási szokásaik ismeretében.

Ha megfelelő lett a kiválasztott díjcsomag, akkor természetesen szóba jöhet a telefon előfizetés megtartása. Ha azonban valami miatt mégsem vált volna be a dolog, akkor bizonyos feltételek mellett lehetőség nyílhat a cserére is.

You may also like...