Horváth Nikoletta az év embere 2014-ben

Nem akárki az év embere!

A legtöbb kisgyermek, ha megkérdezzük, meg tudja mondani, hogy ki a példaképe. Felnőtt korban már nincs mindenkinek az életében ilyen személy, viszont szinte biztosan vannak olyan emberek, akikre valamiért felnézünk.

Nem ritka, hogy a közösségi médiában is figyelnek erre és minden esztendőben választanak valakit, aki valamilyen oknál fogva, megkapja az év embere címet. Ez egy nagyon hasznos kezdeményezés, hiszen mind a kiválasztott személynek, mind a közönségnek egyfajta bátorítást nyújt. Az előzőnek valamilyen szinten visszaigazolás, hogy amit tett, mások is látják és értékelik, illetve felismerik benne az energiát, a bátorságot, az elszántságot. Az utóbbiaknak pedig példamutatás, hogy így is lehet élni, nincs lehetetlen helyzet, csak tehetetlen ember.

Horváth Nikoletta méltán nyerte el az év embere elnevezést 2014-ben, hiszen nem mindennapi élettörténete során, oly sokszor bebizonyította, hogy a legnehezebb helyzetekben is talpon lehet maradni és még a mosolyt, az optimizmust is meg lehet őrizni.

You may also like...