iRobot vélemények, amelyekre érdemes hallgatni

iRobot vélemények

A tisztaság fél egészség, szokták mondani az emberek. Ha Ön is ezt az elvet követi, akkor bizonyára nemcsak egyszer veszi a kezébe a porszívót, valamint a portörlőt, hanem kétszer-háromszor hetente. Ez pedig nagyon fárasztó tud lenni. Az iRobot vélemények eddig pozitívnak bizonyultak, amelyeket a robotguru.hu weboldalon is végigolvashat. Ön sem tudja, hogy miként működik a speciális önjáró porszívó? Akkor most figyeljen!

A robotporszívó tulajdonképpen egy automata tisztító szerkezet, amely teljesen automatizált és intelligens programozással működik. A legtöbben azt gondolják, hogy az önjáró gépezetnek nagy kihívást jelent egy egész lakás kitisztítása. Azonban a mai fejlett változatoknak rendkívül egyszerű feladat egy 100 négyzetméteres lakás kiporszívózása.

Az iRobot vélemények között találhat olyan változatokat is, amelyeknél teljes mértékben kifejtik egy-egy típus adottságait is az előző vásárlók. A robotporszívó, típustól függően végzi a felületi tisztítást, így elmondható, hogy bizonyos fajták még a sarkok tisztítására is képesek. Az iRobot vélemények között külön modellekre vannak lebontva a leírások. Az iRobot 681 típusú gépezet egy új modell, amelyet a régi szériából emeltek ki a szakemberek. A Roomba 600-as robotporszívók évek óta vezetik a népszerűségi listákat.

Azonban ha jól megnézi az új modelleket a robotguru.hu webshopban, akkor észre fogja venni, hogy az iRobot 681 is ráncfelvarráson ment keresztül. A designer beavatkozásának köszönhetően teljesen megújult külsővel indul hódító útjára 2017-ben az új iRobot. A termékre az áruház két év teljes körű garanciát biztosít, míg az akkumulátorra egy évet. Egyáltalán nem nevezhető nehéznek a kis szerkezet, mivel 3,6 kilogrammot nyom. Az iRobot 681 működési ideje 90 és 120 perc között mozog, míg 180 perc alatt teljesen feltölti magát. Az automatikus szerkezet abból a szempontból is kiváló, hogy nem kell állandóan figyelgetni az akkumulátor töltöttségét, hiszen ha a gép a lemerülés határán van, akkor egyserűen rácsatlakozik a dokkolóra.

You may also like...