Többféle kivitelezésű Thule kerékpártartó

Thule kerékpártartó

Lehetséges utazni autóval és biciklivel egyszerre? Természetesen! Nem kell hozzá más, mint egy olyan szerkezet, amit az autóra szerelve lehetséges a kerékpárok szállítása. A Thule kerékpártartó típusok mindenre megoldást jelentenek, hiszen az autó különböző részére rögzíthetőek. De milyen fajtát válasszunk?

Ezt azért nehéz olykor eldönteni, mivel a Thule által nyújtott összes lehetőség nagyon vonzó, azonban mégis van néhány támpont, ami után igazodhatunk. Előfordulhat, hogy az autó nem rendelkezik vonóhoroggal, így az erre szerelhető Thule kerékpártartó nem lesz opció. A hátsó ajtóra nem mindegyik márka esetében lehet felszerelni kerékpártartót, ezért más megoldást kell választani.

A tetőre szerelhető verzió sokaknak megfelelő, de ilyenkor először gondoskodni kell a csomagtartó meglétéről. Bármelyiket is választjuk, a Thule kerékpártartó telitalálat lesz, a nagyszerű tulajdonságainak köszönhetően. Mind vásárlásra, mind pedig bérlésre van lehetőség a stilusosutazas.hu weboldalon keresztül.

You may also like...