Online megvásárolható az „Ubuntu” könyv

Ubuntu

Ha kicsit jobban körülnézünk a világban, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy valami nincs rendben. Az emberek jóformán semmit sem törődnek magukkal vagy egymással, inkább csak rohannak a pénz után és hagyják, hogy az életük gyeplője szépen lassan kicsússzon a kezükből. Lehet tenni ez ellen valamit globális szinten? Az „Ubuntu” könyv lapjai rejthetik a megoldást.

Létezik egy olyan ősi afrikai filozófia, ami megváltoztathatná egyszer és mindenkorra a teljes társadalom életét jó irányba. Sokan attól tartanak, ha ismét szabadok akarnak lenni, akkor le kell mondjanak a kényelemről. Ez nincs így. Az Ubuntu megadja a választ erre. Természetesen ehhez magas szintű összefogásra van szükség, mert a világuralmi elit nem szívesen hagyja, hogy a vezetés kicsússzon a kezei közül.

De ez ebben a formában amúgy sem fog sokáig működni, mert mindenki csak szenved és lassan összedől a teljes rendszer. Lassan odajutunk, hogy az „Ubuntu” oldalain leírtak nemcsak lehetőségként állnak előttünk, hanem egyetlen esélyként a túlélésre. Cselekedjünk, amíg nem késő!

You may also like...