Izomstimulálás elektromos árammal

Tens izom-ideg stimulátor

Tens izom-ideg stimulátor

A folytonos ülőmunka és a végtagok izmainak elgyengüléséhez vezethet. A vérkeringés is lassul a végtagokban és elégtelenné is válhat. A Tens izom-ideg stimulátor segítségével azonban az izmok munkavégzés közben is megdolgoztathatóak. Így nem fognak elernyedni és a vérkeringés is optimalizálódik.

A készülék gyenge áramütésekkel összehúzódásra serkenti az izmokat. Ez a módszer igen alkalmas a különböző izombénulásos betegségek kezelésére. A rehabilitáció során kiváló eredményeket lehet elérni a Tens izom-ideg stimulátor használatával.

Ugyanakkor nagyszerű segítség a reumás fájdalmak enyhítésében is, valamint az izmok erősítésében is nagy szerepe van. A kezelés végén a tornagyakorlatok végzése során is tapasztalt jóleső fáradságot érez a használója.

Ez tehát bizony mértékben helyettesítheti a testmozgást. A Tens izom-ideg stimulátor remekül használható izomgyarapításra is és a fogyókúra során is nagy hasznát lehet venni. Használata előtt azonban, mindenképpen kérje ki háziorvosa vagy terapeutája véleményét is!

You may also like...