Kapszula gardrób színek szerint

Kapszula gardrób

Gyakran érezzük úgy az első tavaszi napokon, hogy a jó időben egyszerűen nincs mit felvennünk, a tavalyi ruháink már nem eléggé elegánsak, nem illenek a szépséges évszakhoz. Szórakoztató és szükséges a kapszula gardrób kialakítása, amikor céltudatosan és átgondoltan szerezzük be azokat a ruhadarabokat, amelyeket szívesen viselünk majd a szép napokon.

A K&S Stúdió szakemberei segítenek abban, hogy színtípusonként alakítsd ki a tavaszi-nyári kapszula gardróbodat, ehhez csak annyit kell tenned, hogy belépsz a kommunikacio-stilus.hu honlapra, ahol minden szükséges információt meg fogsz találni. Tulajdonképpen a kapszula gardrób egyenlő a kevés ruha, sok variációs lehetőséggel.

Bármilyen hihetetlenül hangzik, egy 12 ruhadarabból álló gardróbból 60-féle szettet lehet összeállítani, ez pedig azt jelenti, hogy mire ugyanarra az összeállításra még egyszer sor kerül, eltelik két hónap. Három-négy színt kell választanod, ami köré felépítheted a kapszula gardróbot, ha pedig ezeket jól variálod, mindig elegáns és kifogástalan lesz a megjelenésed.

You may also like...