Kreativitást fejlesztő gyerekjáték

Kreatív fejlesztő játék

Kreatív fejlesztő játék

A gyerekek tevékenységét a felnőttek játéknak nevezik, de valójában ők sokszor a felnőtteket utánozzák, vagy csak egy pillanatnyi ötlet alapján sajátítják el az életet. Teszik ezt a leggyakrabban gondtalanul és nevetve.

Ezért volna fontos, hogy a gyerekjáték minél több kreatív elemet tartalmazzon, minél kevesebb kész elemmel. A gyerekek nagyon szeretnek hangutánzó szavakat kiadni a járművek tologatása közben, tehát egyáltalán nem fontos, hogy a gyerekjáték villogjon, mozogjon és még különböző hanghatásokkal szirénázzon is.

Természetesen kell ilyen is, de csak módjával. A kicsik gyakran nagyon aktívak és minél több érzék- és mozgásszervüket kell használniuk egy adott játékban, annál jobb. Egyrészt mert kimeríti végtelen energiájukat, másrészt pedig mert összehangolja az aktivitásban részt vevő elemeket.

Webáruházunkban többfajta gyerekjáték kapható, de igyekszünk felkutatni az aktivitásra ösztönzőket. Ennek a legtöbb vásárlónk örül, hiszen mindig talál valamit az adott gyerekkorosztálynak. 

You may also like...