Nordic Walking az elfoglalt hölgyeknek

Mindnyájan tudjuk, hogy a 21. századi nőknek nem könnyű a helyzetük. Egyszerre kell jól teljesíteniük a magánéletükben és a munkahelyükön. Mivel ez nagyon fárasztó, ezért minden hölgynek szüksége van egy kis feltöltődésre. A Nordic Walking felfrissíti az elmét, ezért érdemes kipróbálni. Szentendre közelében, Lengyel Kriszta segítségével sajátítható el az alaptechnika. Senki ne higgye, miszerint csak annyi történik, hogy az emberek néhány bot használatával sétálgatnak.

Itt is rengetegféle gyakorlat közül lehet választani. A Nordic Walking edzés ideje alatt mindenképpen ki kell menni a természetbe, ami egy kis kikapcsolódást tesz lehetővé. Végre alkalom nyílik a fárasztó hétköznapokból való kiszakadásra. A házimunka várhat, hiszen az a legfontosabb, hogy az embernek rendben legyen a lelke. A gyermekek miatt sem kell lelkiismeret-furdalást érezniük az anyáknak, hiszen a kicsik szempontjából is előnyösebb, ha a szülő jól érzi magát a bőrében. A Nordic Walking a családi kasszából sem von el sok pénzt, hiszen csupán kényelmes ruhák, edzőcipők, illetve speciális botok kellenek hozzá.

Értelemszerűen azon a vidéken érdemes elsősorban kipróbálni ezt a sportágat, ahol dombok és hegyek találhatóak. Időnként szokott lenni Nordic Walking túra is Lengyel Kriszta vezetésével. Tanácsos figyelni a Meeting Myself weboldalát. Az időpont általában a hónap első szombatjára esik. Ekkor a résztvevők 12-15 kilométert túráznak együtt. Változó, hogy mekkora a szintemelkedés. Sokan kérdezik, hogy rossz idő esetén is meg lesz-e tartva a Nordic Walking túra.

Nos, amennyiben csak kicsit esik az eső vagy várhatóan esni fog, akkor a résztvevők általában elindulnak. Viszont, ha vihar van vagy zuhog az eső, akkor értelemszerűen muszáj otthon maradni. Érdemes figyelni az edző oldalát, mert általában itt jelzi, hogy az éppen aktuális Nordic Walking túra valóban elindulhat vagy nem. A további kérdéseket a 06 20 941 3833-as telefonszámon lehet feltenni. Az edző szívesen nyújt segítséget a sportolás témájában.

You may also like...