A pamut ágyneműhuzat remek tulajdonságai

Pamut ágyneműhuzat

A kényelem nagyon fontos szempont mindenki életében. Általában az emberek mindent megtesznek ennek érdekében. A pamut ágyneműhuzat rendkívül közkedvelt, illetve elterjedt napjainkban. Ami az anyagot illeti, az egyik legjobb minőségű a sűrű szövésű, nem pedig a laza, kevesebb szálból álló, silányabb típus.

Nagy előnye, hogy elvezeti és magába szívja a nedvességet, a melegben hűvösen, a hidegben pedig melegen tartva a testet. Ez a remek termék az idő múlásával még puhább és kényelmesebb lesz. Könnyen tisztítható, így ezzel a problémával sem fog bajlódni. A 100%-ban pamut ágyneműhuzat szövésének típusa alapján lehet vászon, szatén, flanel és jersey.

A vászonnak van finomított változata is, amely nagyon puha tapintású, olyan fonálból szövik, mint a szatént, nagyon strapabíró. A szatén az egyik legpuhább, legfinomabb szövésű anyag. Hűvös tapintású, kellemes alvásérzetet ad, elegáns hatást kelt. A flanel klasszikus téli verzió, mivel melegít, ez is puha és jó nedvszívó. A jersey pedig a flanel finomított változata.

You may also like...