Kéri Pharma Hungary Kft. a csontritkulás ellen

Károsodott csontszövet

A csontritkulás egy bizonyos életkor felett sajnos már népbetegségnek nevezhető. Nem válogat, ugyanúgy előfordul nők esetében, mint a férfiaknál. A Kéri Pharma Hungary Kft. elkötelezte magát egy olyan projekt mellett, ami segít az ebben a betegségben szenvedőknek.

A cél egy olyan termék kifejlesztése, amelyik meggátolja a szivacsos csontállomány eltűnését és csökkenti a csonttörések kockázatát. Az Kéri Pharma Hungary Kft. arra is gondolt, hogy a készítmény jó hatást gyakoroljon az egyensúlyérzékre és a csontanyagcsere működésére.

Ha valamilyen mellékhatást tapasztal a Kéri Pharma Hungary Kft. által fejlesztett termék szedése közben, akkor azt bejelentheti a keripharmahungary.hu weboldalon. Ezzel a speciális készítménnyel nemcsak az oszteoporózis lesz megakadályozható, hanem a kezelésére is alkalmassá válik.

A Kéri Pharma Hungary Kft. felmérése szerint, a veszélyeztetett korosztály a 60 év feletti személyek. A csontritkulás kialakulása ellen az életmódváltással is tenni lehet, mint például a káros szenvedélyek elhagyása, ami sokat segíthet a későbbiekben.

You may also like...