Remek választás a softbox

Állítható softbox

Számtalan fényhatást formáló és optimalizáló készülék áll a hivatásos fotósok rendelkezésére, hogy a legjobb és legelőnyösebb arcát kaphassák lencsevégre a modellnek. Azonban a beauty dish, a reflektorok, körvakuk, az ernyők és egyéb fényformálók között, talán a softbox a legelterjedtebb és közkedveltebb eszköz a hivatásos fotósok körében.

Ez a kellék arra hivatott, hogy a vaku által kibocsájtott erős fehérfényt lágyítsa, és természetes hatásúvá alakítsa, valamint gyengítse az alany által vetett árnyékot.

A softbox különböző méretekben is megtalálható és kialakításának köszönhetően, minél nagyobb, annál lágyabb fényt képes produkálni. Mindamellett, hogy finomabb megvilágítással segíti elő a fénykép minőségét, a lágyított fényt szét is szórja, és homogén fényáradattal borítja el a modellt.

Egy minőségi softbox már fél siker a kifogástalan végcél elérésében, és ha a fénykép típusához megfelelő méretezést is eltalálja a fotós, akkor lehetetlen az elégedetlenség a képekkel kapcsolatban. Használja ki Ön is a benne rejlő lehetőségeket!

You may also like...