Tartós zsákok többszöri felhasználásra

Az őszi szezon bőven ad munkát a kertekben, parkokban. A lombhullásra sokan úgy tekintenek, mint egy végeláthatatlan feladatra, miközben fantasztikus élményként is felfogható. A különféle csodás színekben pompázó leveleket ilyenkor heteken keresztül vetik le magukról a fák és bokrok. Bár a szerves anyag körforgásban ennek komoly szerepe van, gyakran kerülnek előtérbe az eltérő méretű zsákok.

Valójában a lehullott avarnak ott van helye a földön, amit aztán a talajlakó állatok felhasználnak és visszajuttatnak a földbe. Ezt viszont a legtöbben nem akarják megvárni, hanem azonnal gereblyét, lapátot ragadnak és szorgosan összegyűjtik a leveleket.

A kerti hulladék zsákok valamint a big bag típusok pontosan arra szolgálnak, hogy az alapvetően kis súllyal bíró növényi anyagokból minél többet lehessen egyetlen helyre összeszedni, majd azokat eltávolítani. A többnyire polietilénből készült 270 literes űrtartalommal rendelkező Standbag kerti hulladék tároló zsákok egy PVC gyűrűt is tartalmaznak, ami kellő merevséget biztosít a szájnál a hatékony bepakoláshoz. Több alaklommal felhasználható, minden probléma nélkül.

You may also like...