Sporoltás beágyazódás vagy terhesség alatt: erre figyeljünk

Playsport.hu

Playsport.hu

Sokan úgy vélik, amikor egy nő teherbe esik, attól kezdve kímélnie kell magát és a magzatot. Ez így is van, de pontosan mit kell érteni a kímélés alatt, az eltérő lehet. Aki rendszeresen sportol, annak nem szerencsés, ha egyik pillanatról a másikra abbahagyja az edzést.

A Playsport.hu webáruház kényelmes sportfelszerelései segítségére lehetnek a kismamáknak, hogy megfelelő körülmények között végezzék a napi edzéseket. A beágyazódás alatt és a terhesség első hónapjaiban csökkentett erőfeszítéssel, de folytatható a sportolás.

Az erőkifejtés ugyanis fokozza az izmok vér- és oxigénellátást, így hozzájárul a szervezet egészségének megóvásához. Azonban, ha valaki nem sportol rendszeresen, akkor az ne a terhesség ideje alatt kezdje el.

A Playsport.hu áruház futócipői megfelelő tartást biztosítanak a bokáknak, így a hormonok miatt meglazult ízületekkel is kényelmesen lehet kocogni. Azonban vannak olyan sportok, amelyeket nem árt kerülni már a beágyazódás alatt is. Az intenzív futást nem ajánlják a szakemberek sem, de a nyugodt kocogás még folytatható az első hetekben.

You may also like...