Találja meg kedvenc La Roche-Posay termékét!

A tiszta és ragyogó bőr nem álom, hanem valóság! De csak akkor, ha egy nő kozmetikai táskájában megtalálhatóak a La Roche-Posay terápiás és kozmetikai termékek. A francia márkát 1976 óta ismeri a világ, mint az ilyen irányú termékek egyik legjobb gyártóját.

A kozmetikumok segítenek a bőrproblémák, valamint az időskori elváltozások leküzdésében. A La Roche-Posay termékek a franciaországi, azonos nevű forrásból származó termálvízen alapulnak. A termálvíz ásványi összetételében réz, cink, kalcium és szelén található, ami erős természetes antioxidáns és védi a bőrt.

A krémek és szérumok minden bőrtípusra alkalmasak. Az érzékeny bőrre is találhatunk hatékony ápoló termékeket. A bennük lévő magas hatóanyag koncentráció nemcsak a bőr egészségének megőrzését, hanem az állapotának javítását is lehetővé teszi.

A La Roche-Posay kozmetikumokat elsősorban gyógyszertárakban árusítják, de néhány drogériában is megvásárolhatja ezeket. Webshopunk katalógusa a problémás bőrre, az öregedésgátló kozmetikumokra, a babaápolásra és a napvédelemre szánt termékeket tartalmazza.

You may also like...