Természetes anti aging krém növényi hatóanyagokkal

Anti aging krém

Már többszörösen bizonyították, hogy a természetes anyagok a kozmetikumok terén is hatékonyabbak, mint a szintetikusan előállított elemek. Tehát nem véletlen műve a Bergland anti aging krém elképesztő hatása sem, hiszen a jojoba, a makadámdió, a mandula, a gránátalma, a kakaóvaj és a hialuronsav erejét tudhatja magáénak.

Ezen összetevők olyan intenzív hatást fejtenek ki a bőrre, hogy az anti aging krém alkalmazása után szinte azonnal pozitív változást lehet elérni. A hatóanyagok szinte száz százalékban beépülnek a bőrbe, segítik a sejtmegújulást, megkötik a vizet, ápolják és védik azt.

A gránátalmában található nagymennyiségű antioxidáns révén a készítmény a káros környezetei hatásoktól is képes megóvni az arcot, ráadásul alapozóként is remekül helytáll. Tehát az anti aging krém akár minden reggel alkalmazásra kerülhet, hiszen rögtön utána a sminket is fel lehet vinni, ami szintén sokkal szebb lesz a termék tökéletes fedésének és gyors felszívódásának köszönhetően. Próbálja ki Ön is és legyen büszke a korára!

You may also like...