Törley József sikerének a kulcsa

Törley József

Némelyik terméknek jól csengő neve van, amit mindenki ismer és jó véleményt tud róla alkotni. Ezek általában minőségi készítmények, amelyekkel az emberek elégedettek, ezért amikor megtehetik, beszereznek belőle néhány darabot. Igen sok munkát fektetett bele Törley József, hogy ennyire népszerű legyen az általa készített pezsgő. Még a 19. század végén hozta létre a vállalatát, aminek a székhelye a mai napig Budafokon található.

Anno, amikor területet akart vásárolni, úgy vélekedett, hogy a mai XXII. kerületben a talaj kiváló a szőlőtermesztéshez. Bizony, ez jó döntés volt, ugyanis Törley József sikerét a mai napig sokan csodálják. Azonban nem szabad arról sem megfeledkezni, hogy megdolgozott ezért az eredményért.

Franciaországban tanulta meg a szakmát, amit később hazahozott és itthon próbált szerencsét. Azt már kevesen tudják, hogy eredetileg Törley József legelső gyára Franciaországban volt, de később a szíve hazahúzta. Ugyanúgy a kor modern technológiáját is hozta magával, ezért tudott az akkori Monarchia elsőszámú pezsgőkészítője lenni.

You may also like...