Veszélyes áruk szállítása ADR vizsga segítségével

Az ADR vizsgával veszélyes árut lehet szállítani

Az ADR vizsgával veszélyes árut lehet szállítani

Mivel a veszélyes áruk szállítása nem egyszerű, ezért a gépkocsivezetőknek alaposan fel kell készülniük az ilyen feladatokra. Annak, aki a jövőben veszélyes árut szállító tehergépkocsit szeretne vezetni, mindenképpen szükséges az ADR vizsga. Persze felmerülhet az a kérdés, hogy pontosan hol lehet megszerezni ezt a képesítést.

A Transzport Stúdium szívesen vállalkozik erre a feladatra, mivel itt remek tanárok oktatják az ADR vizsgával kapcsolatos ismereteket. Azt fontos előre leszögezni, hogy a képesítés csak arra jogosítja fel a gépkocsivezetőket, hogy nem tartályos kocsikat vezessenek, ugyanis a tartályos kamionokkal kapcsolatban, egy másik vizsgára is szükség van.

 

A tanfolyamon a tanárok természetesen beszélni fognak az elméleti és gyakorlati ismeretekről is. Szó lesz a vészhelyzetekről, valamint arról is, hogy mit kell az ilyen esetekben tenni.

Ez nagyon lényeges, mivel akár katasztrófát is okozhatnak a helytelenül kezelt veszélyes anyagok. Az ADR vizsga, a tananyag fontossága miatt természetesen, számonkéréssel zárul és csak az kaphatja meg a papírt, aki tudja a szükséges tananyagot.

You may also like...