Zárcsere akár egy órán belül

Zárcsere

A Locksmith Service Kft. nyílászárók zárszerkezeteinek a cseréjével és szervizelésével foglalkozik és ami nagyon fontos, hogy mindezt rekord idő alatt, mégis nagy precizitással képes elvégezni. A zárcsere leggyakrabban a bejárati ajtóknál szokott esedékes lenni, hiszen az van legtöbbet használatban, valamint használt ingatlanok vásárlásánál is ajánlani szokták.

A cég weboldala a zarszervize.hu, ahol minden szükséges információhoz hozzájuthatnak az érdeklődők, a kapcsolatteremtés többféleképpen lehetséges. Egyebek mellett telefonon, elektronikus levél formájában, Viber illetve WhatsApp üzenetben is leadható a megrendelés vagy kérhető szaktanácsadás. Budapesten belül rendkívül jól felszerelt szervizautók már 1 órán belül kiérkeznek a megadott helyszínre.

A kiszállás díja térítésmentes, a megrendelőnek csupán a munka valamint a szerelés során felhasznált anyagok költségeit köteles kifizetni. Zárcsere ügyben éjjel-nappal hívható a honlapon található telefonszám, ami alól még a hétvégi, illetve az ünnepnapok sem kivételek.

You may also like...