A BackScan által készített felvétel

Jó képet alkot a BackScan

Jó képet alkot a BackScan

Önnek is rendszeresen fáj a háta? Ha igen, akkor eljött az ideje, hogy egy új módszert próbáljon ki gerincvizsgálatkor! Olyan felvételt nyerhet a BackScan által, ami precízen és pontosan, 3D-ben mutatja meg a probléma forrását. A káros sugárzásoktól megóvhatja ezentúl a szervezetét, ha a BackScan eszközt használja, miközben ez az új vizsgálat csak 5 percbe fog kerülni.

A huszonegyedik században minden változik és fejlődik, az orvostudományban is rendkívül új módszerek látnak napvilágot. Ennek az eszköznek a segítségével a gerincvizsgálat nem egy fájdalmas művelet, hanem egy könnyed, érdekes élmény lehet, amely által virtuálisan, a saját testrészünk felépítése tekinthető meg.

A BackScan három különböző pozícióban méri a gerincoszlopot és ennek eredménye a pontos felvétel, ami megkönnyíti a diagnózis meghatározását is. Nem kell félni a mellékhatásoktól, illetve a sugárzásoktól, mert a szkennelés nem ártalmas az emberi szervezetre. Gyermekeken vagy legyengült felnőtteken egyaránt alkalmazható ez az eljárás.

You may also like...