A fa építőkocka és a szülői felelősségtudat kapcsolata

Fa építőkocka

Fa építőkocka

A gyerekekről köztudott, hogy játszva tanulnak a leghatékonyabban. Nincs ez másként az egészen kicsikkel sem, akiknek a fa építőkocka remek opciója az önfeledt szórakozásnak.

A legtöbb szülő manapság arról panaszkodik, hogy a kamasza ki sem mozdul a számítógép vagy az egyéb elektronikai készülék monitorja elől. Az igazság az, bármennyire is nehéz beismerni, hogy sok esetben a szülői gondatlanság áll a jelenség hátterében, megmagyarázzuk, miért.

Nos, a gyerek olyan, mint egy fehér lap. Arra neveljük és oktatjuk, ami a számunkra fontos. A közös játék, a minőségi idő együtt való eltöltése és a családi kollektív programok nagyban hozzájárulnak a gyermek fejlődéséhez.

Abban az esetben, ha a szülő kreatív, önfejlesztő játékokkal halmozza el a kicsinyét, mint például a fa építőkocka, a gyerek játszva tanul, úgy, hogy közben észre sem veszi, a szórakozással töltött idő milyen hasznos a képességeire és a készségeire. Szívesen olvasna többet a témában? Kattintson a fenti linkre, és szemezgessen kedvére az érdekes cikkek közül!

You may also like...