Afrikai szafari, azaz finom falatok és vadlesek

Afrikai szafari

Afrikai szafari

Nekünk, európai embereknek valóban szükséges megismerjük saját kontinensünk helyeit és történelmét. Azonban, ha szeretnénk, hogy látókörünk bővüljön, érdemes más tájegységek felé is kacsintgatni. Egy afrikai szafari tengernyi új impulzussal boldogíthat bennünket.

Természetesen egy ilyen út alkalmával, teljes ellátásban részesülünk, valamint maximális kényelem és bőséges ételválaszték áll rendelkezésünkre. Szemügyre vehetjük a természeti csodákat, csónakázhatunk, és finom falatokkal kényeztethetjük magunkat.

Ugyanakkor egy hasonló út lényege, hogy az állatvilággal is megismerkedjünk. Abban az esetben, ha szeretnénk egy izgalmas természeti jelenség szemtanúi lenni, az AirTourist vállalat azt tanácsolja, hogy utazásunkat februárra tegyük, ugyanis a patás állatok vándorlása ekkor van folyamatban.

Bár természetes, mégis szomorú látvány, ahogyan egy vadmacska teletömi a gyomrát egy azelőtt békésen legelő gazellával. Ilyen élményre is fel kell készülni az afrikai szafarin. Az afrikai szafari kiegészíthető más utakkal is, megmászhatjuk a Kilimandzsárót vagy a tengerpartra is ellátogathatunk.

You may also like...