Ez a speciális illóolaj tetű ellen is beválik

Illóolaj tetű ellen

A megszokott samponok, hajápolók és egyéb szerek a magas vegyszer tartalmuk miatt sokszor csak átmeneti hatást biztosítanak. Aki viszont sokkal többet akar kihozni a hajápolásból, az bizony az argánolaj mellett kell döntsön. Sokan azt hiszik, hogy ez nem más, mint az egyedülálló száraz hajra olaj, de nem vitás, hogy sokkal többre képes. Akkor is megéri ezt választani, amikor valakinek töredezett és vékony szálú haja van, ami a festéstől, hajvasalással folyamatosan gyötört, nehezen fésülhető. Ekkor a hajnak ugye az sem segít, hogy az egyenesítéshez alkalmazott szerek számtalan ártalmas anyagot tartalmaznak.

Ekkor is elengedhetetlen a száraz hajra olaj. Hogyan is érhetőek el a legjobb eredmények az argán olajjal? Sokak nagy meglepetésére ez igen egyszerű, ugyanis a hölgynek nincs más dolga, csak a tenyerébe csepegtetni pár cseppet, szétkenni azt a tenyerén és felvinni a tiszta fejbőrre. Ha ez megvan, akkor nagyjából negyed óráig úgy kell hagyni. A száraz hajra olaj már az első pár alkalom után megmutatja, hogy mire képes, hiszen egyből megfigyelhető a javulás. Ennek hála, elfelejthető az egészségtelen, töredezett, fénytelen haj. A felhasználási módok közül ott van még, amikor pár csepp olajt a hajbalzsamba kevernek a nők. Itt tudni kell, hogy az öblítés miatt csökken a hatás. Igazán csodálatos dolgok az olajok. Van például olyan remek készítmény is, amelyik a parazitákkal is leszámol. Az illóolaj tetű ellen a biztos naturális megoldást jelenti akkor, ha ezek a kórokozók felütötték a fejüket.

De melyik olajról van szó? Ez nem más, mint a Neem fa gyümölcsének magjából préselt olaj, amit nem csupán a tetű nem szereti, hanem egyéb rovarok és kártevők sem. Ez az illóolaj tetű ellen azért válik be, mert képes leállítani a kis rovarok hormonműködését, amitől kimarad az étkezés és a párosodás is. Ennek eredményeként pedig a lehető leghamarabb eltűnnek a fejbőrtől, aminek hála, szinte rögtön visszakapja az egészséges jellegét. Ez a csodás illóolaj tetű ellen megvásárolható a medinatural.hu internetes áruházban.

You may also like...