Szentendre jóga: itt jelentkezhetsz!

A hétköznapok során felgyűlt stresszt valamilyen formában le kell vezetni. Nem szabad hagyni, hogy kihasson a lelkiállapotunkra. Ilyen célra a stresszoldó jóga nagyon jó opció lehet. Aki még nem próbálta, annak érdemes részt vennie a stresszoldó jóga tanfolyamon, hogy elsajátítsa a megfelelő technikákat, aminek következtében otthon is művelheti ezt, amikor az ideje megengedi.

Elég, ha legalább félórát rászán arra, hogy egy kicsit letegye a terheket a válláról és átadja magát a relaxációnak. A weboldalon egy profi oktatóval veheti fel a kapcsolatot, aki segít Önnek a kezdeti lépésekben. A stresszoldó jóga a következő területeken nyújt segítséget: növeli a koncentrációs képességet, valamint elősegíti a légzéskontrollt és a helyes légzést is.

Mindezek mellett, a stresszoldó jóga segítségével elérheti a belső nyugalmat, ami segíti a mindennapos helyzetek megoldását. A tudatos életmód elérése nem egyszerű, de aki megteszi az első lépést, az máris közelebb kerül ezen állapot eléréséhez és a nyugalomhoz. Akit a Szentendre jóga valamelyik formája érdekel és szeretne többet megtudni az előnyeiről, az bátran vegye fel a kapcsolatot az oktatóval, hiszen mindenben a segítségére lesz.

Lehet, hogy azt gondolja, nincs megoldás a stresszes mindennapok ellen. Pedig egy kis akaraterő segítségével olyan dolgokat is elérhet, amelyekről nem is álmodott. A Szentendre jóga mindenkit szeretettel vár, aki nehéz élethelyzetben van, nincs szabadideje, régi beidegződésekkel küzd, vagy épp nem tudja kialudni magát. Aki pedig csak egyszerűen némi felszabadulásra vágyik, annak is érdemes részt vennie a kurzuson.

Az egyéni órákon ideálisan gyakorolhat. Évek alatt a személyes kérdésekből négyféle egyéni óratípus alakult ki, hogy minél több embernek kedvezzen. A Szentendre jóga több stílust is magában foglal. Ha van egy olyan változat, amit szeretne elsajátítani, esetleg új típust akar megtanulni, ne habozzon felkeresni az oktatót a weboldalon feltüntetett elérhetőségen! Törődjön a testi és a lelki épségével!

You may also like...