Mengalír rituálé, a Natúr Varázslat gyöngyszeme

Mengalír rituálé

Mengalír rituálé

A Natúr Varázslat kozmetika önmagában egy apró kis színfoltja a szépség- és masszázsszalonok világának, hiszen természetes kozmetikumaival, különleges masszázstechnikájával egyedülálló szolgáltatásokat kínál.

Azonban az egyedi kezelések között is van egy kivételes szolgáltatás, ami semmi máshoz nem hasonlítható, ez a Mengalír rituálé, ami az időtlenség megéléséről szól. A Mengalír rituálé egyfajta belső utazás, aminek során feloldhatjuk a bennünk lakó negatív energiákat.

Képes harmóniát teremteni test és lélek között, ami a szervezet öngyógyító mechanizmusát is aktivizálja. A kezelést kézzel, tibeti hangtállal, féldrágakövekkel, meleg aventurinnal és hideg hegyikristállyal végzik, amelyek hatását növényi olajakkal és különleges esszenciákkal egészítik ki.

Ha Ön is szívesen átélné a Mengalír rituálé jelentette önismereti kalandot, akkor jelentkezzen be a Natúr Varázslat kozmetikába a www.naturvarazslat.hu weboldalon, vagy vegye fel a kapcsolatot a honlapon található telefonszámon és áldozzon magára másfél órát, hogy újra kiegyensúlyozott és élettel teli lehessen!

You may also like...