Kerti növények tündéri társítása

Napfényvirág, csillagfürt, macskamenta, nyuszifül, alacsony gólyaorr – csupán néhány a beszédesebb nevű évelő virágok színes, illatos táborából, de ezek mellett, az olyan klasszikus szépségekről sem feledkezhetünk meg, mint a tulipán, a jácint, a nárcisz és persze a megannyi rózsafajta.

A közismert és ritka kerti növények számbavétele szinte a végtelenségig tarthatna, pedig aki az otthonát körbevevő zárt teret virágszigetté szeretné varázsolni, annak nem áll rendelkezésére korlátlan mennyiségű idő.

Ha nem vagyunk elég jártasok a kertészkedésben, érdemes kikérni egy szakember véleményét arról, hogy mikor és milyen típusú kerti növényeket ültessünk egymás mellé, a kívánt esztétikai hatás elérése és természetesen a virágok, cserjék tartós jólléte érdekében.

Erről egyébként a Gardencentrum virtuális növénybolt honlapján is találunk hasznos tippeket egy kertészmérnöki csapat hazai, angliai és németországi szakmai tapasztalatán alapulva és ugyanitt meg is rendelhetjük az életterünkbe leginkább odaillő, csodás kerti növényeket.

You may also like...